Een afspraak maken – Huisartsenpraktijk de Dolgaard – Arcen
Kerkstraat 1 5944 AL Arcen
Header afbeelding

Een afspraak maken

U kunt bij ons alleen op afspraak terecht. Uit privacy-oogpunt en de nieuwe privacywetgeving is het aan de balie niet mogelijk om uw klacht goed uit te vragen. Daarom zouden wij het prettig vinden als u telefonisch contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak.

Er is géén inloopspreekuur.

Voor een consult wordt maximaal 10 minuten gereserveerd. Wanneer u langer nodig denkt te hebben kunt u dit met de assistente overleggen. De assistente zal u vragen naar de rede van uw komst, dit ter verbetering van tijdsplanning en indeling naar ernst (triage). U bent niet tot antwoorden verplicht, wél bij spoed. Wij vinden het belangrijk dat iedere klacht goed wordt uitgevraagd door de assistentes. Hierdoor wordt veel duidelijk: hoeveel tijd moet er gepland worden, hoe snel moet u gezien worden en wie kan u bijvoorbeeld het beste helpen? De assistentes hebben, net zoals de huisartsen, een beroepsgeheim.

Als u voor een afspraak bij de huisarts bent geweest en er moet een vervolgafspraak gemaakt worden dan kan dit uiteraard wel aan de balie.

Een afspraak maken bij de assistente
U kunt bij de assistente terecht voor: bloeddrukmeting, oren uitspuiten, het zetten van injecties, nuchtere bloedglucose prikken, urinecontrole, het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek, het verwijderen van hechtingen,  Dit alles gebeurt op afspraak.

Wij hopen voor uw begrip en medewerking, zodat wij samen voor de beste zorg kunnen gaan!